Rubriker

 

Om klubben

 

Bil och MC Historik

 

Evenemang - Träffar

 

Medlemsskap

 

Länkar

 

Kontakta klubben

 

Gästbok

 

Forum + Köp & Sälj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om klubben

 

 

Svenska Audi-DKW Klubben är ansluten till MHRF.
Klubben är en aktiv klubb med närmare 500 medlemmar. Vi har ett antal årliga arrangemang såsom årsrally, serviceträffar och lokala träffar.
Dessutom deltar klubben i internationella rallyn.

Klubben är en intresseförening öppen för alla med intresse för fordon som är 30 år och äldre från Auto-Union och de däri ingående märkena Audi, DKW, Horch och Wanderer. Föreningen, som bildades år 1972, värnar om alla fordon och motorer som Auto-Union producerat under märkena Audi, DKW, Horch och Wanderer före andra världskriget, samt även fordon av fabrikat DKW och Auto-Union som producerades fram till och med år 1965 och fordon av fabrikat Audi som producerats från år 1965. När det gäller efterkrigs-Audi är det främst årsmodellerna 1965-1972 av Audi 60, 70. 75 och Super 90 samt Audi 80 (1973-1979) och Audi 100 (1969-1979) som omfattas av klubbens verksamhet.

Fordonsinnehav är inte ett måste för medlemskap i klubben. Medlemmar har rätt att annonsera gratis i medlemstidningen, handla reservdelar från klubbens eget reservdelslager, skaffa veteranbilsförsäkring genom klubben samt delta i klubbens arrangemang, rallyn, möten m.m.
Vår klubbtidning utkommer med fyra nummer per år och innehåller intressant läsning, läckra bilder, tekniktips och annonser.