Om klubben

Nyheter


Forum


Besök vårt fina forum!

Där kan ni skriva frågor, tipsa om evenemang mm. och det är gratis att använda.

Forumet har nu ca. 300 medlemmar,

Ju fler vi blir desto bättre fungerar det.

Varmt välkommen du med!

Fakta om klubben


Svenska Audi-DKW Klubben är ansluten till MHRF.

Klubben är en aktiv klubb med närmare 500 medlemmar. Vi har ett antal årliga arrangemang såsom årsrally, serviceträffar och lokala träffar.

Dessutom deltar klubben i internationella rallyn.


Klubben är en intresseförening öppen för alla med intresse för fordon som är 30 år och äldre från Auto-Union och de däri ingående märkena Audi, DKW, Horch och Wanderer. Föreningen, som bildades år 1972, värnar om alla fordon och motorer som Auto-Union producerat under märkena Audi, DKW, Horch och Wanderer före andra världskriget, samt även fordon av fabrikat DKW och Auto-Union som producerades fram till och med år 1965 och fordon av fabrikat Audi som producerats från år 1965. När det gäller efterkrigs-Audi är det främst årsmodellerna 1965-1972 av Audi 60, 70. 75 och Super 90 samt Audi 80 (1973-1979) och Audi 100 (1969-1979) som omfattas av klubbens verksamhet.


Fordonsinnehav är inte ett måste för medlemskap i klubben. Medlemmar har rätt att annonsera gratis i medlemstidningen, handla reservdelar från klubbens eget reservdelslager, skaffa veteranbilsförsäkring genom klubben samt delta i klubbens arrangemang, rallyn, möten m.m.

Vår klubbtidning utkommer med fyra nummer per år och innehåller intressant läsning, läckra bilder, tekniktips och annonser.